כאב קרקפת תחתון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/04/2014 | 18:56 | מאת: שרה

בחודש האחרון יש לי התקפי כאב בשתי העצמות הבולטות בתחתית הגולגולת לפעמים עם תחושת זרםלכיוון הצוואר. כמו כן מופיעה תחושת מתח מתחת ללסת התחתונה. בירור אצל פה ולסת כולל צילום פנורמי לא העלה ממצא בלסתות. לפעמים מופיע כאב באיזור זוויות הלסת , יותר בצד שמאל..מטופלת בגאבפפטין פעמיים ביום.התחושה מאד לא נעימה. אנא חוות דעתך.

17/04/2014 | 21:34 | מאת: ד"ר חן הלוי

"אנא חוות דעתך" היא דרישה לחוות דעת בשפה משפטית. צר לי אבל אנחנו כאן בפורום חופשי שאינו מיועד לייעוץ פרטני. בגדול יש מקום לחשוב שאת סובלת מבעיית עמוד שדרה או נוירלגיה שניתן לטפל בה בהזרקה מקומית. האבחון לפי ממצאי הדמייה ובדיקה נוירולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח