ממצאי סריקה CT מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

10/04/2014 | 16:23 | מאת: יהודה

בני משרת בצבא בחיל קרבי. לפני כשלושה חודשים התמוטט בזמן שלא היה בפעילות. בבדיקות שונות לא התגלה דבר. נשלח לCT מוח וקיבל את התשובה הבאה " לאחר הזרקה חומר ניגוד מודגם כלי דם מורחב היקפי באונה פריאטו פרונטלית מימין יורד עד לפיסורה סילביאנית לשקול MRI על פי יעוץ ניורלוג" אבקש לדעת מה המשמעות של תוצאת בדיקה זו? ברצוני לציין שבני נולד עם פיגמנטיים על כל גופו כולל בראש, יש לקשר לזה? אודה על עזרתכם. בברכה

10/04/2014 | 19:16 | מאת: ד"ר חן הלוי

ממצא זה יכול להיות וריד מורחב (תקין) או להעיד על מלפורמציה וסקולרית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח