שלום - כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

10/04/2014 | 16:05 | מאת: טליה

שלום ד"ר הלוי היקר אמי בת 85 , עברה אירוע מוחי קל. שוקמה ותודה לאל בסדר. לאחרונה יש לה כאבי ראש חזקים בקדקוד הראש. כן נטייה להירדם ולנמנם במשך היום. לעיתים יש לה התכווצויות של עורק, או ורידים ברגליים- כאבי תופת. היא נוטלת קומדין לדילול דם. מה יכול לגרום לתופעות הנ"ל? היכן להתחיל הבדיקות ומהי נורה אדומה במקרה שלה?

10/04/2014 | 19:15 | מאת: ד"ר חן הלוי

כאבי ראש שכיחים לאחר שבץ מח אולם יש לשלול סיבות אחרות כגון דלקת של כלי דם או השפעה תרופתית. הקומדין עצמו לא אמור לגרום לתופעות אלו אלא אם כן עולה חשד לדימום (במקרה זה כאב הראש מתמשך).

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח