יש לי לחץ בראש כמה ימים ואני לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/04/2014 | 23:11 | מאת: רונן מושקוביץ

שלום לך אדוני הרופא אני סובל מזה כמה ימים מלחץ בראש נשלחתי לחדר מיון עי נרולוגית נכון לאתמול בלילה יום ג עד השעות קטנות בבית חולים תל השומר נשלחתי עי דר אליסה טלינסקי לחדר מיון התיבקשתי לעשות בדיקות דם וצלום ct של הראש הכל יצא תקין וגם התיבקשתי לעשות lp לגב את זה לא עשיתי בגלל הכאבים שיהיו אחרי וצריך לשכב במיטה בבית וזה ערב חג. קראתי באינטרנט שלפעמים לחץ בראש מופיע בגלל התיכווצות שריר. הלחץ גורמ לי גם לעייפות וחולשה . אני מאוד מחפש עזרה בענין ההתי גם אצל רופא מישפחה הוא עובד עצות . אשמח מאוד עם תיתקשר אלי 0544201999 אחרי 10 בבוקר יום חמישי תודה רבה וחג שמח . קראתי גם שכדורים נגד דיכאו משחררים התכווצות שריר במוח . העם אתה ממליץ לקחת משהו נגד הלחץ הזה ?

10/04/2014 | 19:12 | מאת: ד"ר חן הלוי

הפורום אינו כולל יעוץ פרטני וגם לא שירות "התקשר אלי". אם התסמינים לא עוברים אה צריך להבדק על ידי נוירולוג מומחה כדי לפתור את הבעיה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח