שאלה חשובה!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/04/2014 | 20:38 | מאת: א'

אני בחור בגיל 21, סבלתי מחרדה איומה וכתוצאה מכך אני סובל כבר תקופה ממשוכת מתחושת "ריחוף בראש" ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם תחושת הריחוף יכולה לנבוע בעיה בזרימת דם באיזור הצוואר עקב החרדה או שאין קשר? 2. מה עליי לעשות על מנת לסיים כבר עם תחושת הריחוף הזו?למי אני צריך לפנות? משום שאני כבר לא סובל מחרדה אך תחושת הריחוף הזאת פוגעת באיכות החיים שלי וזה מתבטא בעיקר שאני הולך הליכה ארוכה או שאני עושה תנועות חדות עם הראש וגם לאחר ספורט ובמהלך ספורט יש תחושת ריחוף מסוימת שאני מרגיש. אשמח לתשובות!

10/04/2014 | 19:09 | מאת: ד"ר חן הלוי

תחושה זו קשורה למצב הנפשי. מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי כגון CBT כדי להפטר מהתחושה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח