רעידות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/04/2014 | 02:35 | מאת: מורן

מזה מס' שנים יש לי רעידות בידיים, בתחילת הרעידות הלכתי לרופא ונאמר לי שזה כלום ואני לא צריכה לדאוג, אבל לאחרונה הרעידות בידיים ניהיו יותר בולטות ובזמן פעולה שדורשת דיוק הרעד מתגבר יותר עד כדי קושי ביצוע הפעולה . במצב שכיבה אני מתחילה להרגיש רעד אומנם קטן ברגלים אבל מורגש יש לציין שאני בת 26 , האם יש סיבה לדאגה?? תודה על המענה ...

08/04/2014 | 16:02 | מאת: ד"ר חן הלוי

רעידות מסוג זה בגילך מחייבות בירור לשלול הפרעה מטבולית כגון ווילסון. פני לנוירולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח