עזרה בחיפוש מידע על בוטוקס לכאבים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/04/2014 | 21:50 | מאת: ללין

שלום .אחרי אינספור טיפולים ועקב מיגרנות קשות וכאבים במפרק הלסת(שכוללים גם כאבי שרירים),הומלץ לי על הזרקות לשרירי הלעיסה,הצוואר ואפילו בגב העליון. אני רוצה ,אבל מאוד חוששת כי זה מכיל בוטולניום טוקסין. מה התופעות לוואי והסכנות בהזרקת בוטוקס? האם זה מתנגש עם תרופות מסוימות? האם זה נכון שזה מינוים קטנים? האם על הדרך,זה יכול לעזור לי בקמטים שיש לי בצידי הפה? האם תוכל ד"ר להפיג לי את החחשות?יש מידע על הזרקות אלו?כי לא מצאתי באינטרנט הזרקות לצורך הזה...

08/04/2014 | 16:00 | מאת: ד"ר חן הלוי

תופעות הלואי של בוטוקס כוללות שיתוק של הפני וקשיי בליעה. אין התנגשות עם תרופות.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח