עזרה בפענוח תוצאת mri

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/04/2014 | 20:55 | מאת: שרי

אני בת 26 ובעקבות נימול ועקצוצים ממושכים (כבר כמעט חודש) בחצי פנים שמאל ויד ורגל שמאל ביצעתי MRI. בתוצאה ישנם 2 משפטים שאשמח אם תפענחו את משמעותם: לציין בלוטה פינאלית בקוטר כ14 ממ אשר עוברת האדרה פסית עדינה לציין שינויי אות מעט בלתי סדירים בקליבוס ככל הנראה החלפה שומנית בלתי סדירה אך ללא האדרה פתולוגית מה המשמעות של משפטים אלו? תודה מראש

08/04/2014 | 15:59 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יכול להתייחס לממצאים אלו בצורה פרטנית. לגבי הגדלת הבלוטה - קרוב לודאי כלום אבל כדאי להתייעץ עם נוירוכירורג. לגבי הממצא השני- יתכן ומדובר בהצטברות שמן (ליפומה).

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח