רעידות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/04/2014 | 19:45 | מאת: א

שלום, אני בת 23, יש לציין מעל לחצי שנה אני סובלת מדופק מואץ וטשטוש קל בראייה ב4 חודשים האחרונים זה התגבר יש לי כל יום דופק מואץ רעידות בכל הגוף שלפעמים ממש מחמירות כך שאני לא יכולה לעשות פעולות של מוטוריקה עדינה כאבי שרירים בכל הגוף, טשטוש בראייה בעיקר בעין ימין כאב ראש כל פעם באזור אחר סוג של הרגשת סחרחורת, כאילו אני לא מפוקסת, צממורות בגוף ובראש ובפנים, בדיקות דם שיגרתיות תקינות, הייתי אצל רופא עיניים לפני 3 חודשים בדיקת עיניים תקינה, הייתי אצל נוירולוג פעמיים, הוא קבע שזה נובע ממתח ונתן לי אסציטלופארם שלקחתי חודש ואשר הגביר לי את תופעות הלוואי ולכן הפסקתי, ההרגשה הכללית ממש גרועה מאוד קשה לי לתפקד והנוירולוג שהייתי אצלו משוכנע שזה נובע מלחץ נפשי והמליץ לי לראות פסיכולוג, יש לציין שאני לא נתונה לכזה לחץ נפשי הלחץ היחיד כרגע הוא התסכול בשל העובדה שלא מוכנים לטפל בי ובשל ההרגשה הרעה היומיומית שאני נטולה בה, רציתי לשאול מה דעתך על הנושא ואילו בדיקות אני יכולה לעשות על מנת לבדוק ממה זה נובע? יש לציין שרופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת CT שעוד לא ביצעתי, האם זה מספיק וניתן להגיע לאחנה מביצוע בדיקה זאת? תודה רבה רבה רבה על התשובה!

08/04/2014 | 15:57 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני בספק רב אם בדיקת ה CT תבהיר את מצבך. בכל מקרה את צריכה בירור מסודר מבחינה מטבולית (בלומר בדיקות דם רחבות) והחלטה האם באמת מדובר בכיוון נפשי או כיוון גופני (נוירולוגי או אחר)

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח