סחרחורות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/03/2014 | 11:06 | מאת: דנה

אני בת 36 + 2 . מזה שנתיים יש לי סחרחורות במצבים שונים זה התחיל בהיריון ולא מפסיק. עשיתי המון בדיקות : ENG, EEG, הולטר לב, MRI מח ואוזניים, CT אוזניים, בדיקות עיניים, אורתופד, הולטר לב, קרישיות יתר, דולפר עוקרי צוואר, נותרה לי רק בדיקה של אקו לב שטרם עשיתי ואין ממצאים בכל הבדיקות. הסחרחורות היא בהרבה מצבים (אני לא מתעלפת אבל מרגישה שאם אני לא אשב זה יקרה) לפעמים אחרי שתן וצואה, אחרי אורגזמה תמיד, בעליה מהירה מכיפוף וכל מיני אחרים. גם נורא קשה לי לעבוד מול המחשב כמו לפני כן אני לא יודעת אם זה קשור. - מה זה יכול להיות נאמר לי שזה יכול להיות רפלקס וגאלי ? מה זה האם יש לזה טיפול נורא קשה לי לגדל כך ידלים קטנים.

18/03/2014 | 20:10 | מאת: ד"ר חן הלוי

נשמע לי שיש לך בעייה וסטיבולרית. לא בטוח שעוד בדיקות יעזרו לזה ממש. אפשר לנסות טיפול בתרופה כמו אגיסרק או טראבאמין

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח