ד"ר הלוי חן שלום...

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/03/2014 | 19:15 | מאת: דנה

היי ד"ר,על מה אחראי עצב 12? האם יש קשר לכך "שמושך" לי לצד שמאל והלשון הינה נוטה לצד שמאל רק כשהיא בתוך הפה כאשר אני מוציאה החוצה לשון היא מתיישרת -יש לי תחושה בלשון השרירים שלי עובדים היטב יש לי חוש טעם האם ייתכן שזהו שריר שנתפס?יש לי לסת עם פתיחת s פתיחה מזגזגת של הלסת....-כפי שציינתי רק הלשון נוטה לצד שמאל ויש לי תחושה של משיכה במידה וזהו אכן שריר יכול להיות שהוא תפוס במשך 3 שנים?

16/03/2014 | 16:11 | מאת: ד"ר חן הלוי

עצב 12 אכן אחראי על הלשון. איני יודע מה גורם לבעיות שלך אבל נדיר ביותר למצוא בעייה מבודדת של עצב 12 שנמשכת 3 שנים.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח