מה לעשות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/03/2014 | 09:17 | מאת: שוש

הסיפור שלי הוא כזה נתחיל בכך שיש לנו עהר משפחתי "די עשיר" של מוות כתוצאה משבץ מוחי סבתי נפטרה מכך בגיל 55 אימי בגיל 53 ואחותה התאומה בגיל 56 היו לי מספר הפלות ועשיתי בירור ויצא שיש לי קרישיות יתר ועקב כך בהריונות הזרקתי קלקסן. העיניין הוא כזה יש לי ביד ימין כאבים כבר במשך שבוע ביום הראשון ממש כאב לי בפרק כף היד עד לאצבעות היה לי ממש קשה להזיז אותן היום הכאבים הם מהרפק עד לאצבעות יש לציין שהיד הכואבת יותר קרה מזו שלא... האם יש סיבה לחשוש האם יכול להיות משהו שקשור לדם מודאגם מאוד...

16/03/2014 | 16:03 | מאת: ד"ר חן הלוי

כן, יש סיבה לחשוש. עלייך לעשות דופלר של ורידי ועורקי היד כדי לשלול נוכחות קריש דם שם

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח