שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/03/2014 | 20:43 | מאת: מרדכי

בעקבות כאבי ראש כחודש הופניתי לMRI ראש. בממצאים הכל תקין חוץ מ: מוקדי אות חריג צמודים לקרניים האחרויות של החדרים הלטרלים. הנוירולוג הסביר לי שלא מדובר בגידול אלא בנקודות לבנות שישנן ועשויות להצביע על קרישות יתר. נשלחתי לבדיקות ANA ANCA תפקודי משלים. LAC CAC B2 וCP. מה זה אומר ? מה בדיוק רוצים לבדוק? האם יש לי סיבה להילחץ? אציין כי במשפחה יש עבר של התקפי לב, סכרת ותרופות מדללי דם. תודה מראש

16/03/2014 | 16:01 | מאת: ד"ר חן הלוי

לצערי לא אוכל להתייחס לתוצאת בדיקה שלא ראיתי במו עיני. ברוב המקרים מדובר בממצאים לא ספציפים שאינם מעידים על מחלה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח