עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/02/2014 | 15:57 | מאת: יוחנן

דר' הלוי שלום, בן 39 ,כבר שנתיים סובל מכאביי ראש ותחושה של חוסר יצבות בתנועה, לאחרונה נשלחתי לעשות אם אר אי ובבדיקה גילו מה שנראה כמו מיקרו אדנומה בגודל 5.5 מ"מ על רציפת הסלה מצד ימין בסמוך לבלוטה ( היפופיזה ), אין חדירה לסינוסים קברנוזיים או למקום אחר .כאביי הראש הם עצומים ומתעצמים יותר ויותר מיום ליום ,בכל המאמרים שקראתי כתוב שמיקרואדנומה( גם במימדים כאלו ) גורמת כאבי ראש , הרופאים לא חושבים שצריך לנתח כרגע - מה עושים ??!! האם נתקלת במקרה כמו שלי ואילו כדורים יכולים לעזור ?? האם אסבול את כאביי הראש הללו עד אחרון ימיי בגלל שהאדנומה אינה גדולה מספיק בכדי להוציאה ??!! , אשמח לתשובה בהקדם

03/03/2014 | 12:58 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני לא יודע אם האדנומה שלך מסבירה את כאבי הראש. הייתי מחפש סיבה אחרת לכאבים. לגבי ניתוח- אינני מומחה בנידון ועליך להתייעץ עם אנדוקרינולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח