בליטה בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/02/2014 | 04:07 | מאת: תמר

היי, אני בת 23 , לפני כ4 שנים בערך הבחנתי בבליטה קשה בגולגולת למעלה מאחורה מצד שמאל. היתי אצל רופא משפחה והוא טען שנראה לו שזו עצם, אני מטבע הדברים הנחתי שזה נכון ולא בדקתי לעומק. בזמן האחרון אני סובלת המון מכאבי ראש דווקא בצד הזה שמתחזק לקראת המך היום. אני לא יודעת אם הכאבים באים מהשיניים, כי הכאב בא מהלסת כולל האוזן ועד הראש, יש לציין כי הבליטה עצמה קשה מאוד ולא כואבת לי כשאני נוגעת בה . לעיתים היתי מרגישה מן זרם קל בנקודה, אני לא סובלת מטשטושי ראיה או סחרחורות. רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה משהו סרטני שנשאר לי בראש כבר מעל 4 שנים? ואם לא מה יכולה להיות הסיבה להופעתו של גוש זה? אני ממש מודאגת..

19/02/2014 | 20:24 | מאת: ד"ר חן הלוי

אין לי דרך לדעת. סרטן לרוב אינו נשאר אותו הדבר במשך 4 שנים. בכל מקרה בדיקת CT מח צריכה לענות על השאלה הזו

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח