הרגשה מוזרה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/02/2014 | 17:22 | מאת: בת 23

שלום, לפני כחודשיים עברתי תאונת דרכים שבעיקר מאוד הפחידה אותי. בתאונה נחבלתי בראשי אך הבדיקה במיון לא העידה על פגיעה כלשהי. לפני כחודש ביצעתי אימון כושר אינטנסיבי לאחר פגרה של כחודשיים במהלכם חזרתי לעשן בכמות גדולה. כ10 דקות לאחר סיום האימון התעלפתי. בעקבות ההתעלפות הרופא שלח אותי לבדיקות לב והפנה אותי לנוירולוג ולקרדיולוג כדי לוודא שאין סיבה מדאיגה להתעלפות. מאז מקרה ההתעלפות אני חווה בהדרגה ובהחמרה תסמינים של דפיקות לב, הרגשות מוזרות בלב, קושי להרדם בעקבות המודעות לתסמינים אלה. בשבוע האחרון אני חווה אף תחושות של דיאסוציאציה ולחץ בראש (לא כאב), בעיקר בבקרים ולאחר ישיבה. המצבים האלה מאוד מלחיצים אותי וברגע שאני נעשית מודעת אליהם הם מחמירים ואינני יודעת אם הסיבה לכך היא פיזית או נפשית (פסיכוסומטי). המצב מאוד מפריע לי לתפקד בעיקר כי אני כל הזמן מוצאת את עצמי בהרגשה של פחד, חרדה ומודעות יתר. רוב התסמינים נעלמים כאשר אני נמצאת בסביבת חברים ועסוקה איתם במשהו. השאלה העיקרית שלי היא האם כדאי לבקש מהנוירולוג הפנייה לסיטי? אני מאוד לחוצה מהאפשרות של בעיה בריאותית חמורה ואשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית.

05/02/2014 | 16:54 | מאת: בת 23

את הבדיקות וביקורי הרופא אליהם הופנתי אבצע בימים הקרובים

08/02/2014 | 18:07 | מאת: ד"ר חן הלוי

תיאור התסמינים שלך לא מתאים לתופעה נוירולוגית מוגדרת. ביצוע CT גם לא יעזור לך עם הדאגות אם כי את כמובן יכולה לבקש את הבדיקה. אני ממליץ לך לבקש בדיקת נוירולוג. אם הבדיקה תקינה אפשר לשקול טיפול הרגעתי קל בלי להכנס לבדיקות הדמייה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח