mri תוצאה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

03/02/2014 | 11:01 | מאת: סאמי

שלום דר קיבלתי תוצאת הmri מה משמעות הממצא בקשה? עוד לא הייתי אצל הרופא. מעל לטנטוריום: מודגמים מוקדים קטנים בודדים בעלי רלקסציה מוארכת בחומר הלבן משני הצדדים, בלתי ספציפיים. באבחנה המבדלת אפשרות של שינויים פוסט איסכמיים או וסקולופתיים. אין סימני דימום. עיכוב בדיפוזיה במוקדים אלה )בגדולים יותר. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה.

03/02/2014 | 23:37 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יכול להתייחס פרטנית לבדיקה שלך. תוצאות כאלו יכולות להיות חסרות משמעות או להעיד על מחלה כגון אירוע מוחי.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח