נימול בצד ימין של הגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

30/01/2014 | 10:19 | מאת: משה

שלום ד"ר. אודה לך על עצתך המלומדת עבור מצבי. אני בן 34 ובריא בדר"כ. מזה כחודשיים שאני חש נימול בצד ימין של הגוף (פנים, יד ורגל), מעין תחושת עיקצוצים/זרמים. בבדיקה נוירולוגית נשלחתי לביצוע MRI מוח. תוצאות הבדיקה הינן תקינות (ללא ממצא חריג). יש לציין כי הבדיקה בוצעה כולל הזרקת חומר ניגודי. בנוסף לכך בדיקות דם ושתן תקינות. יש לציין כי בתקופה האחרונה הנני שרוי בתקופה מאד לחוצה בשל התופעות שאותן אני חווה. שאלתי היא: האם יש קשר בין לחץ נפשי לסיפטומים המצויינים? בנוסף האם עליי להמשיך בתהליך ברור ואם כן מה מומלץ?

30/01/2014 | 23:31 | מאת: ד"ר חן הלוי

לחץ נפשי יכול לגרום לתסמינים דומים. אם הבדיקות יצאות תקינות אני מציע לנסות טיפול פסיכולוגי או תרופתי משולב בתכנית פעילות גופנית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח