תחושה מעורפלת ביד ימין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

23/01/2014 | 21:59 | מאת: ולדימיר

בתחילת השבוע הזה לאחר שהלכתי לישון התעוררתי (לדעתי גם לאחר שנרדמתי בתנוחה לא נוחה על היד) ושמתי לב כי באגודל ימין שלי ובשריר שבסביבתו בלבד יש לי תחושה מעורפלת , אין כאב ואני מסוגל להזיז בחופשיות אולם כשאני נוגע באיזור התחושב היא לא מלאה מעין "יד רדומה" הייתי בטוח שזה יעבור אבל כבר כמה ימים שזה נשאר אצלי ככה. בנוסף יש לי כאבים קטנים באיזור המרפק הימני אשר באים וחוזרים זה בערך באיזור שבו לדעתי יש מעין עצב כזה שנמצא ממש מתחת לעור אולי? בכל מקרה אשמח לדעת במה מדובר אולי?

30/01/2014 | 23:19 | מאת: ד"ר חן הלוי

אם נשארה שם הפרעת תחושה יתכן ויש פגיע העצבית- יתכן עקב לחץ מתנוחת היד. אין קשר בין איזור זה והעצב מתחת למרפק

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח