הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/01/2014 | 15:25 | מאת: מאיה

שלום רב אני בת 18 וסובלת ממיגרנות, כרגע אני והרופא המשפחתי שלי עובדים על למצוא בשבילי את הטיפול הנכון, נכון לעכשיו אני נוטלת אלטרולט.. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון קשה לי מאוד להרדם, השינה שלי מאוד מאוד קלה ואני חולמת גם חלומות לא נעימים שבגלל השינה הקלה מרגישים סוריאליסטים.. למיטב הבנתי אחת מהתופעות של אלטרולט זה ישנוניות ועייפות יתר לכן אני לא מבינה מדוע קשה לי להרדם אף על פי שאני נוטלת את התרופה (בערך חודש). בנוסף אני עייפה כל הזמן לא משנה כמה אני ישנה.. הדבר מפריע לי בתפקוד היום יומי, האם צריך להבדק? להתייעץ עם רופא המשפחה? מה אני צריכה לעשות בעניין? תודה על תשובתך.

30/01/2014 | 22:55 | מאת: ד"ר חן הלוי

נראה לי שהגיע הזמן שתבדקי על ידי נוירולוג בנוסף לרופא המשפחה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח