תחושת עצב קופץ למעלה מחודש בכל הגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/01/2014 | 17:12 | מאת: בן 29

הי יש לי בתקופה האחרונה תופעות ממש מוזרות. זה התחיל עם עצב קופץ בצורה די אגרסיבית ביד ימין האחורית מעט מעל המרפק והוביל לרעד בולט. לפעמים הייתי מרגיש את זה במרכז בית החזה, לאחרונה הרגשתי את זה באוזן מעין קפיצות כאלה בתוך האוזן ואפילו באיבר המין. זה היה גם בעוד מקומות נדמה לי כמו רגליים. ממה זה נובע והאם זה יכול להעיד על בעיה חמורה יותר, מה צריך לעשות?

30/01/2014 | 22:50 | מאת: ד"ר חן הלוי

התופעה נשמעת לי כתסמין של סטרס יותר מכל דבר אחר. מציע שתבדק על ידי רופא המשפחה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח