נימולים בגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/01/2014 | 14:58 | מאת: אני

שלום ד"ר אתה מספר נוירולוג מס' שלוש שאני מסבירה לו את המצב הקיים כבר מיום חמישי . ביום חמישי שעבר באמצע נהיגה בלילה(ניתן לציין כי עבר עלי יום קשה) קבלתי בחילה סחרחורת הרגשתי לחץ בחזה וראש כבד, עצרתי בצד ואז הרגשתי נימולים חזקים וזרמים בכל צד ימין של הגוף, רופא הפנה אותי למיון, אושפזתי,בשתי בדיקות נוירולוג לא מצאו שום כלום חריג, AKG היה תקין בדיקות דם ובלוטת התריס וB12 היו תקנים, אחרי ש "עשו את הכל" שוחררתי למחרת הביתה והנוירולגית שבדקה אותי בבוקר המליצה לי לעבור MRI ואמרה שהיא לא רואה שום דבר מסוכן, הנימולים והזרמים לא עברו לי מיום חמישי עד היום לקחתי חופש מהעבודה לקחתי כדורי הרגעה לפי המלצת רופא משפחה שלי כי הוא חושב שזה לחץ נפשי ובינתיים כלום לא עוזר לי שהנימולים יפסיקו, ראוי לציין כי אחרי שזה היה מובהק בצד ימין של הגוף כשזה קרה ביום חמישי ,הנימולים התפשטו להם בכל הארבע גפיים , במובהק אני מרגישה ביד ימין כל הזמן, רגליים עד השוקיים זה נעלם וחוזר, מאתמול אני גם מרגישה כאבי צוור וגוו (בעיקר באיזור הסקרום וגב מותני) ונימולים ביד שמאל הרגשתי קצת,מסביב לשפתיים היו לי כמה פעמים שעבר זרם, ואני משתגעת כי אין שום הסבר הגיוני לזה וזה לא נפסק, נראה לי שגם התחלתי להלחץ מזה אתה יכול לעזור לי עם הסבר או סיבות או מה אפשר לעשות במקרה כזה?

13/01/2014 | 14:53 | מאת: אני

אני עברתי בדיקת MRI ויצאה תקינה ללא ממצא פתלוגי..הנימולים עוד נמצאים במיוחד שאני באותה תנוחה מעל 5 דק ועכשיו התווסף כאב גב תחתון וצוואר

17/01/2014 | 14:36 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני מצטרף להמלצה שתעשי MRI מח וצואר

17/01/2014 | 14:43 | מאת: אני

כשאני בתנוחה מסוימת מעל כמה דק הנימולים מתחילים במיוחד בנהיגה ובישיבות צוות ארוכות

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח