פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/01/2014 | 10:22 | מאת: מירי

שלום רב הנני בתחילת שנות השבעים שלי. ידועה כסובלת מפריצות דיסק הן מתני והן צוארי שנים רבות. זה שנה וחצי אני בהתקף בלתי יתואר מע"ש הצוארי - מקרין לכוון הכתף ובזמן האחרון גם לכוון האוזן הצואר והשפתיים. כל הזמן אומרים לי שזה קרינה מע"ש מתני לפי צלום c.t. שני רופאים הציעו לי נתוח אבל אינני מעונינת לעבור. האם יתכן שפריצת דיסק צוארי יכול לגרום לתופעות שאני מתארת כעת בפנייתי זו? או יכול להיות תופעה אחרת כגון סתימה בעורק וכד'. עלי לציין שבלילה כאשר חם אין לי שום תופעה רק במשך היום. אודה מאד על התייחסות ותשובה מה אפשרי לעשות

06/01/2014 | 00:35 | מאת: ד"ר חן הלוי

דיסק צוארי יכול בהחלט לעשות תופעות אלו. זה אינו שולל כמובן בעייה אחרת ואינני יכול לערוב לך לכך.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח