לחץ עצום בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/11/2013 | 11:13 | מאת: שרה

שלום אני בת 29, כבר 5 ימים מרגישה לחץ עצום בראש, תנועה בלתי רצונים בבסוף הגבה הימינית, כאב ראש חזק בצד הימני של הראש (לא מגירינה), תחושת לחץ בצוואר, וכאב חזק בכתף הימיני. הכאב מעיר משינה ולא מגיב למשככי כאבים, ניסית אקמול ואדוויל ואספרין. לפני כמה חודשים הייתי במרפאה גם בגלל כאבי ראש שגם התרכזו בעיקר בצד הימני של הראש, נבדקתי על ידי נירולוג, הכאבים חלפו לאחר מכן. מאחר ואני עוברת טיפולי פוריות בעקבות הפלות חוזרות רופאת המשפחה שלי התעקשה שיכול להיות הסיבה לכך נפשית, לא הסכמתי איתה כלל, קודם מאחר ואני מרגישה "תקינה" נפשית. ודבר שני הכאבים האלפן פתאומי בצורת התקפים עזים.. אבל זאת הפעם הראשונה שזה מתפתח עד כדי כך שהכא הערה: יש לי גוש כבר שלוש שנים בכתף הימני.. הרופאים טענו שלרוב מדובר בגוש שומן, כי באולטרסוונד רקמות מלפני שלוש שנים לא אובחנה זרימת דם בגוש. לא יודעת אם זה נותן יותר אינפורמציה. מה זה יכול להיות? למי לפנות? תודה.

18/11/2013 | 23:31 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני נוטה להסכים איתך שמקור הכאב אינו נפשי. גשי לנוירולוג שוב או לנוירולוג פרטי להערכה מלאה כולל הדמייה אם צריך

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח