ניורופתיה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/11/2013 | 19:06 | מאת: יוסי

שלום. אני בן 42.לפני כשנה וחצי פניתי לניורולוג עקב נימול ברגליים. הופנתי לבדיקת אי.אם. גי.בסיכום הבדיקה נכתב כי יש סימנים לפולניורופתיה קלה. טופלתי בטריבמין והתופעות חלפו. לאחר כשבועיים הם שוב הופיעו. יש לציין שככל הנראה זה הופיע כתוצאה מרמה נמוכה של ויטמין. B12. .כיום התופעות אצלי באות והולכות .האם העצבים במקרה כמו זה יחלימו לחלוטין?מ האחוז של החולים במחלה שמגיעים למצב של נכות? המצב אצלי כרגע הוא סביל וחמעט לבד ויטמין. B12 אני לא נוטל שום תרופה. תודה רבנות

06/11/2013 | 22:43 | מאת: ד"ר חן הלוי

במידה ודרגת הנוירופתיה קלה יש סיכוי טוב להמחלמה. עם זאת במידה והמצב מגיע לידי פגיעה משמעותית בעצבים אין החלמה מלאה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח