ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/11/2013 | 14:59 | מאת: דויד

שלום אני מנדנד ראש לפני ההרדמות רק לפני הרדמות תמיד היה לי קשה להרדם מאז שאני ילד ואני עכשיו אדם מבוגר יש כאבי ראש ויש לי הפרעה נפשית שאובחנה עברתי טראומה מתמשכת בילדות אני לוקח כדורים מפסיכיאטר הוא אומר שאין סיבה לדאגה ברור לי שהכאבי ראש לא תופעות לוואי הכדורים כי הכאבים מופיעים בסוך לנדנוד אני כן מודאג כי לא יכול להפסיק התנועות לא רצוניות מרגיעות אך גורמות לכאבי ראש מרובים ובעת סטרס הנדנוד מתחזק. למה התופעה הזו קוראת לא מצאתי חומר רפואי? האם נדנוד ראש מגיל ילדות שלא טופל יכול להזיק?

06/11/2013 | 22:42 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יודע

07/11/2013 | 08:37 | מאת: אני

Rhythmic Movement Disorder (or RMD) is a neurological disorder characterized by involuntary, repetitive movements of large muscles groups immediately before and during sleep often involving the head and neck. It was independently described first in 1905 by Zappert as jactatio capitis nocturna and by Cruchet as rhythmie du sommeil.[1] The majority of RMD episodes occur during NREM sleep, although REM movements have been reported. RMD is often associated with other psychiatric conditions or mental retardation. The disorder often leads to bodily injury from unwanted movements. יש פורומים בחו"ל לאנשים בוגרים שיש להם את הנדנוד הזה מגיל ילדות ולא פסק שלא יודעים איך להתמודד עם זה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח