טשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

03/11/2013 | 13:16 | מאת: נועה

שלום, לפני כיומיים חוויתי פלאש בעין אחת שצמצם לי את שדה הראיה. היה גם ריצוד קל, לאחר מכן היה כאב ראש ומאז יש עיניים שורפות וטשטוש ראיה. נראה שקשה יותר להתמקד בעצמים, מעין ערפול או סינוור. הדבר קרה גם לפני ארבעה ימים אך ללא טשטוש הראיה שלאחר מכן. כמו כן, כאב הראש הוא כללי יותר ולא נראה שהוא פועם או הולם בצד אחד כפי שמתואר במיגרנות אאורה. הדבר כרגע עוד פעמיים בחודשים האחרונים. סך הכול ארבע פעמים בחצי שנה האחרונה. אני בת 36. יכול להיות קשר להופעת המחזור. אשמח לתגובתך. תודה רבה.

03/11/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר חן הלוי

בגדול זה נשמע מאוד כמו מיגרנה. יחד עם זאת גיל ההופעה מעט מאוחר. אני חושב שאת צריכה לשקול ביצוע MRI מח. תדברי עם הנוירולוג שלך בקופת החולים

06/11/2013 | 11:57 | מאת: נועה

06/11/2013 | 12:00 | מאת: נועה

תודה על התגובה. קבעתי תור לנוירולוג לשבוע הבא. הייתי גם אצל רופאת עיניים.היא בדקה ואמרה שהעיניים תקינות.לדעתה כמעט בטוח מדובר במיגרנת עיניים, אבל היא גם הציעה לראות נוירולוג.אבל מה שמטריד אותי הוא שעדיין נשארתי עם התופעה המוזרה של הערפול. כאילו יש יציאה מפוקוס וקשה לקרוא או לשהות מול המחשב מבלי לאבד פוקוס. אולי אני צריכה גם לכתוב שלפני שבע שנים עברתי ניתוח לייזר לשיפור ראייה. מה זה יכול להיות לדעתך?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח