לדר הלוי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/11/2013 | 00:17 | מאת: רעות ע

לילה טוב אני רוצה לדעת האם טריגמינל נאורלגיה קשור למוח ?? בנוסף לפני כ 3 שבועות עברתי גלי רדיו לעצב הפנים ויום למחרת החל כאבים חזקים ובנוסף חוסר תחושה מלא בכול צד ימין וגם לחייך אני לא יכולה בשפה התחתונה יש זרמים ורדימות כמו כן גם בחלק הימני של הלשון האם יש מצב שבוא מתעוררים עצבים חדשים שגורמים לבעיות או שזה קשור בפרוצדורה בנוסף אני מטופלת בליריקה ואפנוטין בנוסף לפני 10 ימים הוסיפו כדור טרגין אבקש הסבר

01/11/2013 | 20:53 | מאת: ד"ר חן הלוי

טריגמינל נוירולגיה קשורה לעצב התחושה בפנים ולא למח עצמו. נשמע שיש לך פגיעה בעצב הפנים (לא העצב הטריגמינלי)- אינני יודע אם בגלל הטיפול או לא.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח