שאלה בנושא מכה בראש בבקשה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/10/2020 | 12:30 | מאת: דני

עם באמצע נסיעה של 60 קמ"ש בערך נסעתי בכביש ופתאום ניכנסתי בטעות בשפת המדרכה ועליתי קצת על המדרכה ואז הרגשתי כתוצאה מזה את המכה והיה לי קצת כאב ראש למשך 10 דקות , זה מכה מספיק חזקה בשביל שאני יהיה צריך ללכת לבדיקת mri בבית חולים לראות שאין חס וחלילה דימום פנימי? (הזכוכיות של האוטו לא נשברו בכלל) תודה מראש.

הדמיה מוחית לאחר חבלת ראש היא בעיקר לפי סימפטומים. אם אין סימפטומים והחבלה היתה מינימלית כנראה שלא צריך, כל מקרה לגופו לפי הסיפור

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח