זרמים/עקצוצים בראש- אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/07/2020 | 22:30 | מאת: רעות

שלום פרופ לפני חצי שנה היתה לי תאונת דרכי עם ציליפת שוט ןכרית אוויר שנפתחה על פני מאז יש לי כאבי צוואר לאחרונה התחלתי פיזוטרפיה תופעה שקוראת לי בתקופה האחרונה זרמים! עקצוצים בראש כמעט בכל שעות היןם נחלש קצת בתזוזה. האם זה קשור לצוואר? לתאונה?

זרמים יכולים להיות קשורים בבעיה צוורית, מומלץ להיבדק ע"י נוירולוג לצורך החלטה על הדמיה מתאימה או טיפול סימפטומטי במידת הצורך

12/09/2020 | 19:28 | מאת: עיקצוצים בראש

הי אני גם סובלת מאותה תופעה עקב בלטי דיסק החוליות הצוואר c5-c6 עם לחץ על השק ... האם יש קשר ?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח