שאלות בנוגע לטיפול בכדור

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/05/2020 | 18:52 | מאת: ס

שלום לפני חודש ויותר קיבלתי כדור טריבמין מנוירולוגית עקב לחצים בצד הימני של הראש, בצוואר,ברקה ובגולגולת בצד ימין. צד שמאל רגיל ללא לחצים. נאמר לי שזה כנראה לוחץ בגלל גירוי עצבי בצוואר, הכדור הוריד כמעט לחלוטין את הלחצים וחזרתי לשגרה, היא ביקשה שאחרי חודש שלקחתי את הכדור כל יום אקח את הכדור רק פעמיים בשבוע ל3 חודשים, עשיתי זאת והורדתי לפעמיים בשבוע ואחרי 10 ימים שנטלתי רק פעמיים בשבוע , חזרו מידי פעם הלחצים אחרי שפסקו כמעט לגמרי, אגש לסיטי מוח ובכל זאת מדוע זה קורה? האם הקרינה חזקה בסיטי? עשיתי לפני חודש ממוגרפיה וצילום כתף וזרוע, זה לא יותר מידי צילומים בזמן קצר?

תלוי בגיל. במבוגרים הקרינה בסיטי ראש לא חומר ניגוד אינה גבוהה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח