כאב בקצה האצבע......

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/01/2020 | 00:56 | מאת: אבי

בזמן האחרון אני מרגיש כאב כמו דקירה בקצה האגודל ביד שמאל כשאני לוחץ על הציפורן, ולפני כן היה לי מן תחושת כאב באצבע ביד ימין כשהייתי לוחץ חזק על הקצה שלה עם עם ציפורן ביד אחרת. לא כאב של ציפורן שלוחצת על הבשר אלא כאב שהעביר לי מן צמרמורת בגוף לרגע. הכאב הוא כשאני לוחץ חזק, וכשהתלבשתי גם היה לי אותו, אבל זה לא כאב בלתי נסבל. קראתי על מחלת נוירופתיה והתחלתי לדאוג ממש. אין לי תחושות חריגות נוספות. האם עליי לדאוג?

לא נשמע כמו נוירופתיה אבל אם התלונות נמשכות או בעיקר נודדות לקצות גפיים אחרות כדאי להעריך שוב

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח