לחץ בתוך הראש בשינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/01/2020 | 18:36 | מאת: דנה

שלום רב ותודה מראש על המענה, שמתי לב שבחודש וחצי האחרון כל פעם שאני משנה תנוחה מישיבה לעמידה, אפילו עלייה או ירידה במדרגות, מתחיל לי לחץ חזק בתוך הראש. תחושה כאילו הוא הולך להתפוצץ מבפנים. זה עובר אחרי כמה רגעים. בדיקת אוזניים תקינה. מה זה יכול להיות? מי הרופא שעלי לגשת אליו? שוב תודה

כאבי ראש חדשים שלא היו מוכרים לך, לרבות כאלה המופקים בשינויי תנוחה, צריכים להיות מוערכים על ידי רופא המומחה לכאבי ראש / נוירולוג כללי. בשלב ראשון אפשר להתחיל הערכה אצל רופא המשפחה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח