MRA MRI MRV עזרה בפענוח...

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

03/12/2019 | 23:03 | מאת: מירב שטיינברג

שלום רב! עברתי MRI MRA MRV : אשמח להבין נכון לעכשיו- מה עלי לעשות.. האם להקדים תור לרופא שלי? האם זה משהו שאין צורך להתיחס? ובכלל מה זה אומר... תודה רבה..... להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המח ו MRV, MRA של המח והצוואר: הבדיקה בוצעה בטכניקת FLAIR, T2, T1 ,דיפוזיה, T1 ללא ועם חומר ניגוד. קליניקה: APLA. ממצאים: רקמת המח ללא עדות להפרעה בסיגנל. חדרים וחריצים סימטריים. עורקי המח ללא עדות להיצרות. עורקי הצוואר נראים אף הם ללא היצרות. אין רסטריקציה בדיפוזיה. אין שרידי דימום. הסינוס הורידי השמאלי קטן לעומת מימין. קיימת הפרעה קלה בזרימה במעבר הסינוס הטרנס ברסלי והסגימואידלי יתכן גרנולציות ארכנואידליות. בסיכום: בגדר הנורמה תודה רבה...!

לא ניתן להתייחס לבדיקת הדמיה מבלי התבונן בדיסק ההדמיה עצמו וכן להבין מה היתה ההתויה לבצוע הבדיקה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח