עקצוצים ודקירות בכל הגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/11/2019 | 01:28 | מאת: חסן

אני בן 29 נשוי + 2 .בריא בדרך כלל . מרגיש עקצוצים או יותר מדויק להגיד דקירות של מליוני מחטים בכל הגוף דקירות בלי להופע סימני אודם או טפחות רק דקירות ועקצוצים בגב ובראש ובידיים וברגליים ובישבן . סובל מזה גבר חודש וזה היה מלפני 5 שנים שזה רק מקומי בראש באיזור המצח ובא והולך רק בזמן חרדה או משהו מלחיץ אותי . אבל היה כמה פעמים ועניין של שניות והולך. אבל מלפני חודש מרגיש את תופעת הדקירות ועקצוצים בכל הגוף ובידיים אבל לא רק לקשר חרדה לפעמים ספונטני מתחיל דקירות ויובש חזק בכל הגוף אפילו אם שותה הרבה מיים דקירות ועקצוץ יותר חמור ולפעמים עם קצת אדום רק אם אני מגרד מהקאב ונמשך לדקות עד שאני אשטוף את עצמי במיים קרים זה עובר . מספיק למזוג קצת מים קרים על הגב ההתקף של הדקירות עובר . מה הבעיה שלי אני משתגיע לא יכול להבין. תעזרו לי בבקשה . ותודה רבה. בבקשה לעזור לי איך אתפטר מהתופעה המכאיבה הזאת

לר ברור לי מהו המקור לתופעה שתיארת. אני מציע לפנות לבדיקה אצל נוירולוג על מנת שיתרשם מהפיזור האנטומי של התלונות ויבצע בדיקה מלאה.

28/11/2019 | 13:18 | מאת: דקירות בכל הגוף

תודה רבה לך פרופיסור איתר אוריאל . אתה יכול להסביר לי רק במה אתה חושד לפי דעתך ואם זה מסוכן או הפיך או בלתי הפיך ואם יש טיפול לזה או לא . ותודה תודה תודה פרופיסור

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח