בדיקת סי. טי מלפני יומיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

26/09/2019 | 14:30 | מאת: אביבה

שלום רב עקב כאבים קשים בחצי הפנים ותחושת נימול בפנים וכאבים ונימול בקרקפת וכאבי צוואר ושרירים תפוסים בפנים ובצווארוירידה בראייה וטשטוש, ראיייה ונימול ביד הכל בצד ימין נשלחתי לבדיקת סיטי בבדיקה נרשם חשד, לאוטם תת חריף בתלמוס מימין ושוחרר י לבית עם המלצה לmriוחזרה לנורולוג. האם מדובר באירוע מוחי האם יש חסימה בכלי הדם ואין אספקת דם ובגלל זה תחושת הנימול? האם טעו במיון ששוחררו אותי האם המצב מסוכן והייתי צריכה לקבל טיפול במקום האם לחזור למיון התחושות וכאבים עדיין קיימים וגם ירידה בראיה

ממצאי הדמיה המדגימים אוטם חדש מחייבים התייחסות מיידית על ידי רופא.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח