כאב ראש בזמן יחסי מין ואוננות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/09/2019 | 04:00 | מאת: אבי

שלום, אני אדם גדול bmi 45 בן 34 מעשן נרגילה בלבד ומעולם לא סיגריות. בשבוע וחצי האחרון אני סובל מכאב ראש מאוד מאוד חזק בעיקר בצד ימין של הראש בעת מאמץ מיוחד או קיום יחסי מין. הייתי אצל רופא המשפחה שטען כי מדובר בשריר תפוס נתן לי מוסקול והפנה אותי לטיפול בעיסוי וטווינה ברפואה משלימה. הכאב לא משתפר. האם יש צורך בפניה למישהו נוסף או בדיקות נוספות. הבנתי שמכשירי הct והmri בארץ לא מותאמים לאנשים גדולים ומוגבלים עד 100 קג- האם זה נכון?

כאבי ראש חזקים בזמן יחסי מין מחייבים התייחסות ולעיתים יש צורך בבדיקת הדמיה של כלי הדם לפי החלת הרופא המטפל ניתן לבצע CT ללא הגבלת משקל.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח