MRI תוצאה. בבקשה עזרתך הדחופה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/07/2019 | 12:58 | מאת: יפעת

בן 40 , בעקבות כאב/לחץ בצד שמאל של הראש/ פנים הופננו ל MRI וקיבלנו תוצאה הבאה:. בין השאר היה כתוב- "לולאה וסקולרית דקה משיקה לעצב 5 בציסטרנה הפרה פונטינית דו"צ. בנוסף עיבוי רירית קל בסינוסים פארא- נזלים. מה זה אומר? יש לנו תור לנוירולוג רק בעוד המון זמן ואנו לחוצים כעת לדעת האם משהו חריג בבקשה עזרתך

לא ניתן להתייחס לבדיקת הדמיה מבלי לעבור עליה ישירות. באופן כללי, לעיתים לחץ של כלי דם על עצב עלול לגרום לכאבי פנים שניתן לטפל בהם באפשרות כירורגית כאשר אין תגובה לתרופות.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח