תחושת נימול והירדמות צד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/06/2019 | 21:10 | מאת: שיר

הי. חלמתי חלום שאני לא יכולה להזיז את עצמי והרגשתי משותקת. משום מה זה היה לי ממש סבל להזיז את עצמי. שקמתי כמובן קמתי בתחושה קשה אבל גיליתי גם שכל צד שמאל שלי באמת רדום ועם תחושה של כאב כאילו המוח אותת משהו לגף תוך כדי החלום. זה הפך לכאב פיזי אמיתי של כמה ימים ועד עכשיו תחושת נימול מהראש העין הגבה היד הכתף הכל צד שמאל בלבד. האם זה קשור לאירוע מוחי יש לציין שאני בתחילת שנות 30 לא מבוגרת

לא ברור מהתיאור איזה חלק מהתלונות שייך לחלום ואיזה למציאות. אני מציע לפנות לנויורולג המטפל לשם מסירת המידע המלא ובצוע בדיקה נוירולוגית

02/07/2019 | 10:17 | מאת: שיר

החלק שקמתי והצד השמאלי היה משותק זה מציאות. כן רציתי לדעת אם יש טעם ללכת לנוירולוג או שזב לא משהו רציני אלא תופעת לוואי של חלום. בסדר תודה על התשובה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח