מה עושים? בבקשה עזרתך ד"ר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/05/2019 | 09:50 | מאת: מודאגת

שלום ד"ר מזה כחודש, בעלי בן 40, לא מעשן, משקל תקין.חש כאב עמום בצד שמאל של הראש, באזור החיצוני של ארובת העין והרקה. מופיע לפחות פעם ביום ונמשך כמה שעות. אין טריגר. מסביר את זה כ "תחושה מוזרה של גרד קל וכאב קל". בנוסף איננו יודעים אם יש קשר לפני שבועיים היתה ירידה קלה בחוש הטעם למשך מס' דקות. מאז חוש הטעם בסדר אך הכאב בראש מגיע לסירוגין. אציין שמעולם אינו סבל ממיגרנות. אילו בדיקות יש לעשות? ומה זה יכול להיות? תודה על עזרתך האדיבה

התלנוות, בעיקר כאבי הראש, אינן ספציפיות. ממליץ לפנות לרופא המשפחה או הנוירולוג לשם הערכה ובצוע בדיקה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח