העלאת מינון ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/04/2019 | 19:11 | מאת: שירלי

שלום התחילו להעלות לי מינון של התרופה של האפילפסיה בגלל תסמינים שמצביעים על בעייה של אפליפסיה התקפונים קטנים עדיין ללא איבוד הכרה וגם רמת בדם של התרופה נמוכה מאוד שאפילו שרק התחלתי לא היה כזה. משהתחלתי בהעלאת המינון ופעמיים ביום במקום פעת אחת ומינון שיוצא כרגע בגוף כפול מה שהיה מקודם לקחתי כמות בערב ועכשיו גם ביום וגם בערב אותה כמות ועכשיו חזרו התופעות כמו שבהתחלה לקחתי כאילו הכדור בכלל לא היתה השפעה בגוף והתחילו עייפות , תשישות היתה פעם בחילה שעברה האם זה הגיוני למרות שלקחתי את התרופה קודם אמנם במינון אחר ?

חשוב להבין באיזו תרופה מדובר מהם המינונים ומהן תופעות הלוואי. אני מציע להתיעץ עם הנויורלוג המטפל או יחידת אפילפיסה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח