כישלונות IVF וטיפולים כושלים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/10/2018 | 22:23 | מאת: טלי

שלום רב, בעברי 3 סבבים פרוטוקולים ארוכים וקמרים כולל 600 יח' מנופור. סה"כ שאיבה אחת ,ביצית אחת לא תקינה. נמצא הידרוספלינג דו"צ, לפני ניתוח להסרת חצוצרות. ורזרבה שחלתית ירודה -AMH קטן מ-0.1 יש לציין שאני בת 38, ללא X שביר בבדיקות הגנטיות. מתחילה סבב חצי טבעי עם מנופור 300 יח' לפי הרופא המטפל כנראה שזהו הסבב האחרון לפני תרומת ביצית. מה סיכויי ההצלחה מביצית שלי? האם היד קלה כאן על ההדק לגבי תרומת ביצית? או שחד משמעית אין מה לעשות ? מאחר וזוהי תרמה כפולה , יש קושי בלקבל את הגזרה. וכמה החזרות שלב ג להחזרה בקופת חוילם כללית אפשר לעשות בתרומת ביצית? תודה.

21/10/2018 | 19:14 | מאת: פרופ' פלדברג דב

לטלי שלום רב, עפ"י הנתונים שמסרת אני חייב לציין שהסיכוי להיריון ולידה מהביציות שלך הוא זעום, גם בגלל הרזרבה השחלתית הנמוכה וגם בגלל האיכות הירודה של ביציות במצב נתון זה. להערכתי הרופא המטפל עושה מעל ומעבר ובמידה והמחזור הקרוב לא יצלח אנא עברי בהקדם לתרומת ביצית, עם כל הקושי הרגשי והמובן במצב זה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

09/12/2018 | 12:52 | מאת: ענת

הי טלי, בתור אחת שעברה גם ivf 10 טיפולים ותרומת ביצית הייתי מציעה לך לא לחשוב על עניין התרומה אם את מעוניינת בילדים אלא להתייחס לזה בתור עוד טיפול אחד מיני רבים בדרך הקשה הזו. מבחינתי במטרה מקדשת את האמצעים. ואחרי שיש לי ילדה מתרומת ביצית אני יכולה להגיד שזה היה שווה כל שנייה. הורה הוא הורה בזכות מה שהוא ומה שהוא מעניק לילד שלו.. הביולוגיה קצת פחות חשובה בעיניי.

09/12/2018 | 13:49 | מאת: טלי

ענת תודה על תגובתך בנושא. אכן מעודד מאוד.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות