לידה נרתיקית לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

11/05/2011 | 11:13 | מאת: חמדת

שלום, אני כיום בשבוע 26 להריון שני. בלידה הראשונה נותחתי עקב חוסר התקדמות בלידה, בסופו של דבר הגעתי לפתיחה 10 אך עם שולים של צוואר הרחם. אני מאד רוצה ללדת הפעם בלידה רגילה. רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכולה לעשות, בהכנות לפני ובמהלך הלידה, כדי להימנע מקיסרי. האם עיסוי פרינאום בשבועות לפני קשור לכך (או רק כדי למנוע חתך חיץ), האם כדאי להימנע מלקחת אפידורל או משככי כאב אחרים (גז צחוק למשל). אודה לכל עצה, טיפ שיעזרו לי. תודה.

19/05/2011 | 11:58 | מאת: רינה שחר

על כל שאלותייך אין משהו מכל מה שתארת לעשות או להמנע, לכן לכי עם הרצון שלך כמה שאפשר ,רגועה ונינוחה ולזרום עם הלידה אני מקווה שהפעם זה ילך.

26/02/2012 | 23:35 | מאת: שרון הרוש - דולה

אין סיבה שלא! אין שתי לידות דומות, אם אין סיבה רפואית, או פיזיולוגית, ידועה, אין סיבה שלא יילך לך. לפעמים עבודה ומוכנות וליווי מתאים ותומך עוזר. בהצלחה ולידה קלה.

26/05/2011 | 20:06 | מאת: אירית

חמדת יקרה, אשמח לשלוח לך במייל טיפים לחודש תשיעי שיעזרו לך באופן כללי ולא מחייב שימנעו מניתוח קיסרי.

מנהל פורום לידה טבעית