לופוס עורי והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/11/2019 | 13:46 | מאת: טל

שלום רב, אובחן אצלי לפני שנה לופוס עורי (נלקחה ביופסיה)פריחה מופיעה במקרים של חשיפה לשמש ללא מקדם הגנה. בדיקות הדם תקינות למעט לויקופניה קלה.נשללה מחלה ראומטולוגית ונשללה זאבת. האם ניתוח הרמת והגדלת חזה יכול להעמיד אותי בסיכון להתלקחות המחלה ולהפיכתה למערכתית לא רק בעור. והאם עצם העובדה שקיים "באג" אצלי במערכת החיסון (במובן הנ"ל) ישפיע לרעה גם על קליטת השתל בגופי או להיווצרות מחלות אוטואימוניות נוספות? אובדת עצות

שלום רב, אכן סוגייה ללא פתרןן "בית ספר" הקשר בין סיליקון לבין מחלות אוטואימוניות איננו מובהק, אם בכלל, אך ידוע שסטרס ניתוחי או אחר (לידה לדוגמא) עלול לגרום להתלקחות של מלה. לאור הנ"ל הייתי מציע בשלב זה לא לאתגר את הגוף שלך בניתוח שאיננו הכרחי לצורך בריאותך.

21/11/2019 | 14:00 | מאת: אור

עברה שנה מאז הפריחה האחרונה ....יש איזשהו פרק זמן מומלץ (להמתנה) אם וכאשר אחליט לבצע את הניתוח ? מדובר בבעייה שמופיעה רק בעת חשיפה לשמש .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית