CMV

דיון מתוך פורום  שפעת

06/05/2014 | 20:30 | מאת: הדס

בבדיקה שעשיתי לפני הבדיקה שראית(8.4.14) לפני כשלושה חודשים בתאריך 6.2.14 התקבלו התוצאות הבאות שעל פי מה שהרופא אמר מראות כי נדבקתי לאחרונה. האם על סמך שתי הבדיקות ניתן לדעת בוודאות מתי נערכה ההדבקה והאם המלצותיך שונות ממה שכתבת כעת. אשמח להתייחסותך, מצרפת: < לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה > שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף CMV IgG 112.00 חיובי הערות והסבר CMV IgM 38.40 חיובי הערות והסבר CMV IgM(Add.-VIDAS) 1.26 חיובי CMV avidity VIDAS 0.30 גבולי CMV IgG (Add VIDAS) 25.00 חיובי EBV IgG-EBNA 6.89 גבולי הערות והסבר EBV VCA_IgG 77.20 חיובי הערות והסבר EBV VCA IgM <10.0 שלילי הערות והסבר

שלום הדס, הבדיקה הנוספת שצרפת מעידה על כך שכנראה נדבקת ב- CMV במהלך החודשים שקדמו לפברואר 2014 (אך אינני יכול להצביע על תאריך מדויק). את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

07/05/2014 | 08:29 | מאת: הדס

אם כך, מה היית ממליץ לי? האם עלי לחכות עוד תקופה כי כבר עברו שלושה חודשים מהבדיקה הנ"ל? אבל אני לא יודעת לפני הנורמות כמה עלי לחכות עוד עד כניסה להריון במקרה של CMV סמוך להריון.. תודה הדס.

מנהל פורום שפעת