שעלת -בהמשך לתגובתך

דיון מתוך פורום  שפעת

18/12/2012 | 19:13 | מאת: אבי 29

כנראה היו אי הבנות... בסינוסיטיסים אני מטפלת תמיד ע"י זינט. אתמול התקבלה התשובה של נוגדני הפרטוזיס כאשר ה- igm יצא בורדרליין (גבולי). היות ואני לא לוקחת כדורים בגלל אי סבילות ללקטוז היא נתנה לי היום אזניל כדי לטפל בשעלת. גם שנים קודמות טופלתי באזניל.מה המשמעות של בורדרליין? האם גבולי משמעו חיובי ? כלומר הנטייה לאן? השאלה אם טיפול כאן יעיל והכרחי כאשר התשובה היא בורדרליין? יש לי תחושה שהרופאה נוטה לומר שזה יותר לכיוון החיובי בגלל השיעולים שלי...

שלום אבי29, תשובה 'גבולית' ('בורדרליין') פירושה שאין ביכולתה של המעבדה לקבוע האם מדובר בתוצאה 'חיובית' או 'שלילית'. במילים אחרות, זו לא תשובה 'חיובית'. 2. אין בידי כלים כדי לומר לך האם השיעול העכשווי שלך נגרם משעלת או מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת