כילים פברוב ומראה

דיון מתוך פורום  שפעת

11/09/2011 | 20:10 | מאת: NO NAME

אילו הכילים שרופא שיניים בודק את הפציינט , פברוב זה כמו "מסמר" בראש הכלי, והשני זה מראה שמראה את "הפנים" של השיניים. כך,שאם הם לא עברו סטרליציה (חיטוי) והשתמש בתוך הפה של הפציינט , האם אפשר לקבל זיהום ? תודה

שלום NO NAME, אם המכשירים המוזכרים בשאלתך מכוסים דם טרי (של חולה קודם), ואם הדם הזה נגוע בנגיפים שונים (כגון הפטיטיס B), ואם הם פוצעים את החניכיים של המטופל- אזי הדבקה (למשל בהפטיטיס B) היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת