חיידק

דיון מתוך פורום  שפעת

07/02/2011 | 12:56 | מאת: לימור

3 ימים כאבים בצלעות,אתמול התחילו כאבי גרון בבליעה ודופק מואץ,וגם כאבים ברגליים והראש צמרמורת,הלכתי למוקד הפנו אותי לבית חולים עשו לי צילום תקין אקג תקין בדיקות דם תקין .אאג בדק אותי אמר שיש ליחה צהובה תקועה שם במעברים ונתן לי אוגמנטין 10 ימים 875 מג 2 ביום.שיחררו אותי היום שוב הייתי אצל הרופא המשפחה והוא אמר שבבדיקת גרון שהוא עשה רואה תפליטים לבנים ואמר שזה חיידק...אני חלשה מאוד הרגליים כאבי תופת חולשה ודופק מואץ מאוד מה חיידק יכול לגרום לכך?

שלום לימור, חיידק הסטרפטוקוקוס שגורם לדלקת גרון ("אנגינה") יכול להתבטא בתסמינים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת