שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

19/12/2010 | 18:39 | מאת: קארין

היום בבוקר היתה לי חולשה נוראית שילשלתי פעם אחת הרגשתי מין קושי להכניס אויר ומין רעד בידיים,הלכתי לקופ"ח מדדו ל'ד היה 100 על 60 סטורציה 100 אקג תקין חזרתי הביתה ופתאום התחלתי להרגיש חולשה שוב ונזלת מימית בלתי פוסקת כאבי אוזניים מעט מין גירודים באוזניים ובגרון כאבי ראש וחולשה ברגליים....ממה זה?האם שפעת?לקחתי דסקמול צינון יש עוד משהו שעלי לעשות אני חלשה מאוד ויש לציין שיש לי אסתמה מאוד קלה...תודה על העזרה

שלום קארין, התסמינים המתוארים בשאלתך מתאימים, בין השאר, גם לזיהום נגיפי של דרכי הנשימה העליונות (אך בהיעדר חום הסבירות שמדובר בשפעת איננה גבוהה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת