חיסוןלשפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

10/10/2010 | 13:56 | מאת: אסתי

דר נכבד נכדי בן 3 שנים ו-10 חודשים.נולד עם ASD +PS כעת הכל תקין.קיבל חיסון לשפעת באוקטובר 2009 וחיסון לשפעת חזירים בינואר ובפברואר 2010.רופא ילדים ממליץ לחסן בחיסון לשפעת גם בעונה זו.מבקשת לברר:1האם יש בחיסון אג'ובנט וכספית? 2האם ניתן לחסן כעת, למרות שעברו רק 8 חודשים מהחיסון הקודם. בכבוד רב

שלום אסתי, 1. אין בידי מידע רשמי על חיסוני השפעת (בזריקה) שיובאו השנה ארצה, אך לפי מיטב ידיעתי הם לא מכילים/אמורים להכיל אדג'ובנט או חומר שימור. 2. מי שרוצה להתחסן השנה כנגד שפעת אמור לעשות זאת במהלך השבועות הקרובים (גם אם חלפו רק 8 חודשים ממועד התחסנותו בעונה שעברה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת